Vse kategorije

Natančen mlinček z linearnim vodilnim nožem

Domov> Izdelki > Nožni brusilnik > Natančen mlinček z linearnim vodilnim nožem

Izdelki

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za proizvodno linijo vezanega lesa
Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za proizvodno linijo vezanega lesa
Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za proizvodno linijo vezanega lesa
Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za proizvodno linijo vezanega lesa

Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za proizvodno linijo vezanega lesa


Ta stroj je namenjen brušenju ravnega noža stroja za lupljenje furnirja, strižnika, lupilnika hlodov, rezalnika itd. Mlinček za nože tipa LMD-MZ7115 je posebej namenjen 4-metrski liniji za lupljenje furnirja.
Sprejemamo ogrodje iz litega železa brez deformacij in natančen sistem delovanja reduktorja. Glavni del stroja je opremljen s hitro dvižno napravo, zato je bolj priročno in učinkovito zamenjati brusno kolo. Zaradi bakrenega vijaka in sesalca je stroj veliko bolj vzdržljiv in natančen.

Opis

Visoko natančen stroj za ostrenje nožev, brusilnik nožev za vezane plošče

Ravni nož za sekanje, brusilni stroj za skobeljnik, škarje, rezilo za lupljenje, oprema za ostrenje rezil, orodja z vodnim hlajenjem。

1

Stroj je primeren za brušenje industrijskih nožev, kot so noži za sekljanje, rezila za granulatorje, noži za furnir in noži za rezanje papirja, rezila stružnic za furnir, rezila giljotinskih škarij za furnir, rezila za sekalnike, rezila za drobilne stroje. in še veliko več!

2

Primerno za industrijo plastike, vezane plošče in lesno industrijo.
Primerno za papirno in celulozno industrijo.
Primerno za industrijo recikliranja pnevmatik. Gumarska industrija. Tekstilna industrija.

3

Vrtljiva magnetna vpenjalna glava od 0° do 90°; Motor za brušenje 7,5 kW (7,5 KM); Nosilec segmenta Ø250; Spremenljiva hitrost vozička od 1 do 30 m/min s prilagoditvijo teka vozička Programabilni delovni cikli: groba obdelava, končna obdelava, gašenje; Nastavitev kota vzdolžne brusilne glave od 0° do 3°; Hiter pristop navzgor in navzdol ter počasni pristop brusilnega kolesa; Ločen rezervoar za zbiranje hladilne tekočine, opremljen s 60 l/min. motorna črpalka.

4

Na trgu je mogoče najti veliko rezil iz različnih materialov. Poleg tega je za rezilo značilna visoka kompleksnost.
Da bi se spopadli s povečanimi vrstami zahtevanih rezil na trgu, bi moral vaš stroj izstopati s hitrim odzivom na nenehno spreminjajoče se zahteve trga.

5

Mlinček za nože odgovori na vse vaše želje in je obogatitev vaše proizvodnje, ki ponuja neskončno število možnosti, ki jih med drugim lahko dosežete z naslednjimi agregati (opcijami): Hitra nastavitev časa mletja.

6

Hitra nastavitev rezil in brusov.
Prilagodljiva hitrost motorja Prestavljive stranice stroja Ciklični ali neprekinjeni načini delovanja Posebne zasnove za vašo posebno aplikacijo.

7

Motor vretena je profesionalno izdelan za brušenje noža, z visoko natančnostjo in enostavnim vzdrževanjem • izbira zobatega pogona, tako da je premikanje brusilne glave bolj gladko • Pogonska gred elektronskega koračnega motorja • Neodvisen sistem mazanja za vodilo in gred vretena • Uporaba rezila iz različnih materialov drugačen brusni kamen. • 35 mm tajvanska linearna vodilna tirnica, lahko ohranja gladkost hoje in ima dolgo življenjsko dobo • Elektromagnetna vpenjalna glava visoke gostote, močno sesanje.

8

9

Strojni deli
Ime: CNC krmilnik
Avtomatski CNC krmilnik, enostaven za uporabo in vzdržljiv.


Ime: Električna nadzorna plošča
Znanstveno in urejeno vezje, vsi električni deli so GB startand. Prav tako lahko sprejmemo električne dele Siemens glede na zahteve strank.

10


11

Ime: Taiwan Shangyin Precision Linear Guide Rail
Stroj deluje veliko bolj natančno in stabilno, prav tako dolga življenjska doba.

Ime: Sucker
Bakreno sesalo je bolj trpežno in je proti rjavenju.

12


13

1

15

17

18

20

21

22

23

24

25


POVPRAŠEVANJE
ONLINE